Roberto Ciati

public & scientific affairs and sustainability vice president Barilla Group

Barilla dal 1986, dopo 20 anni di Ricerca e Sviluppo, oggi è responsabile dello sviluppo delle relazioni scientifiche, istituzionali e sostenibilità del Gruppo, attraverso un’ampia collaborazione con istituzioni, stakeholder e comunità scientifica. Membro di Consigli Direttivi di diverse associazioni di categoria e scientifiche, a livello nazionale e internazionale. Master in “Chimica e Tecnologia degli Alimenti” e Laurea in Chimica presso l’Università di Parma.

In Barilla since 1986, after 20 years of Research and Development, today he is responsible for the development of the Group’s scientific, institutional and sustainability relations, through a broad collaboration with institutions, stakeholders and the scientific community. Member of Executive Boards of several trade associations and scientific associations, at national and international level. Master’s degree in “Food Chemistry and Technology” and Degree in Chemistry from the University of Parma.

Barilla dal 1986, dopo 20 anni di Ricerca e Sviluppo, oggi è responsabile dello sviluppo delle relazioni scientifiche, istituzionali e sostenibilità del Gruppo, attraverso un'ampia collaborazione con istituzioni, stakeholder e comunità scientifica. Membro di Consigli Direttivi di diverse associazioni di categoria e scientifiche, a livello nazionale e internazionale. Master in "Chimica e Tecnologia degli Alimenti" e Laurea in Chimica presso l'Università di Parma.

In Barilla since 1986, after 20 years of Research and Development, today he is responsible for the development of the Group's scientific, institutional and sustainability relations, through a broad collaboration with institutions, stakeholders and the scientific community. Member of Executive Boards of several trade associations and scientific associations, at national and international level. Master's degree in "Food Chemistry and Technology" and Degree in Chemistry from the University of Parma.